Hvem er jeg?

 

ja, det gad du/I godt vide!
Så må i besøge denne side igen senere.
 
Venlig Hilsen
Calle
 
 
Her er lidt til at starte med:
jeg er skytte, hvilket vil sige følgende:

Skytten (23. november - 21. december)

De, der er født i Skytten (Sagittarius), er som regel temmelig uforudsigelige.
De er underlagt bratte følelsesmæssige og psykiske forandringer og har svært ved at færdiggøre opgaver, - de efterlader tit projekter uafsluttede.
De har en utrolig sans for tingene, og hvis de har en mere praktisk partner, der kan holde dem nede på jorden, vil de være højst succesrige. Fantasibetonede opgaver og kunstneriske vovestykker appellerer meget til Skytten.
Der er et ordsprog i forretningslivet "Det er ikke, hvad du ved, men hvem du kender". Skytten kender alle! Forbindelser bliver dyrket, og deres talenter udnyttes af Skytten til dens eget bedste. Skytten kan virke snobbet, men er meget godhjertet og er ude af stand til at sige: "Nej" til nogen, der beder om hjælp.
Skytter bliver nemt fornærmet, især når deres værdighed bliver krænket.
De har held i spil og i kærlighed og er født til at værdsætte de finere ting i livet.
De har lidet til overs for penge, ønsker sig sjældent nogle, men er alligevel aldrig i stand til at spare nogle sammen. Skytter bør passe på med at overdrive spilleriet.
Skytter elsker fart og at rejse og hader at være bundet. Otte-til-fire-jobs passer dem bare ikke, de finder dem for klaustrofobiske. De er ærlige og lovlydige borgere og jobs forbundet med sport- eller fritidsbrancen appellerer til denne type.
De gifter sig først ret sent i livet, når de er rigtigt har fået løber hornene af sig.
Skytter slår sig rigtig løs med Væddere og Løver, men er som regel ikke alt for velafstemte med Fiskene, Tvillingerne eller Jomfruen.

Tegnet Skytten styres af Jupiter.
Læs mere om skytten i Wikipedia